Telèfon taquilla: 634 881 296
 • Un país (en miniatura) a la motxilla Red Pèrill i Pulpopop
 • Red Pèrill + Pulpopop
 • Divendres, 14 octubre 2022 a les 20:00 h Entrades
 • Preu: 18 i 15€ euros
  (durada: 80 min.)
 • Red Pèrill ens ensenya una nova faceta musical molt d’acord amb els temps que vivim.
  Acompanyat de Pulpopop

 • Red Pèrill, alter ego de Marc Mateu, un músic, cantant, productor i compositor igualadí que ha estat abanderat del flow submarí o de la Nova Cansoul. Amb el single La clau, avançament del seu tercer disc Aquari/Safari (febrer, 2020), va conquerir el cor dels oients, fet que el duria a compondre la cançó de l’estiu 2019 d’ICat i a coproduir la cançó “La gran onada” de Sopa de Cabra, juntament amb Quico Tretze.

  A les acaballes de les restriccions que ens va dur aquesta pandèmia, es va embarcar en una minigira que el dugué, entre altres llocs, al Festival Anòlia d’Igualada i al Festival Jambo d’Andorra, amb una formació completament explosiva i salvatge.

  Actualment, dona un nou gir a la seva carrera i treballa en el llançament d’un nou EP. Aquest projecte, batejat com a Operació Miniatura, compta amb una nova formació amb la qual explora sons més jazzístics i, fins i tot progressius, mantenint l’autotune i les seves lletres característiques, però amb un punt de desencís. 

  Pulpopop

  Els sempre agosarats i creatius, després de 10 anys de carrera presentenunamentlentaeminentalimentalentenimentilamenta.com (Discmedi 2019) el seu nou doble cd (6é i 7é). Es tracta d’una obra conceptual i narrativa gravada per dos músics, dos intruments: veu(GOLA): Edgar Massegú(Pulpo) i guitarra clàssica(URPA): Marcel Torres Querol(Pop.) 21 cançons, la majoria noves i algunes com Pluja de diamants o Qui m’ha robat la Menta?recuperades d’una 1era època on havíen tingut clips dirigits per la Carla Simon, però que mai abans havíen estat gravades; ara veuen la llum. El cd es complementa amb un recurs educatiu que es pot trobar entrant a la web que amaga el mateix títol del disc, allí hom pot apendre català tot jugant amb les lletres de les cançons. A La Verema s’apenen les varietats de raïm de la DO Catalunya, a U d’Oc, que narra els fets de l’U d’octubre, s’aprenen pronoms febles i frases fetes, a Babauveuvibodevallsiviubé els numerals a través del món casteller, a La vida d’una fulla els dialectes del català i, a l’Ós Bru, amb videoclip cinematogràfic inclòs, un pot apendre arespectar l’entorn de la fauna més salvatge. Paralelament pulpopop també presenta la pel·lículaKATARTIST que protagonitzen i n’han fet la BSO. En definitiva, de nou pulpopop per trencar tot motlle.

 • Intèrprets: Red Pèrill (veu i pads), Ferran López (guitarra, saxo i cors), Jofre Fité (teclats), Marc Poch (bateria); Toni Vilaprinyó (baix), Irene Reig (saxo, sintetitzador). Crowdfunding: TotSuma.cat Suport a la producció i distribució: El Sostingut.


 • Tornar a la programació