Tipus de descomptes,
 preus, promocions i
 abonaments

Abonaments

4 obres per 44 euros.

Els abonaments són una oportunitat única per poder assistir al teatre de referència i qualitat, al millor preu. Per només 11 € la funció, es pot gaudir d’una entrada a platea, per un total de quatre obres. Es poden fer abonaments mentre hi hagi cinc espectacles disponibles.

A partir del dijous 19 de setembre venda dels nous abonaments, de forma presencial i online, en l’horari indicat al Punt/taquilla. Els abonats de la temporada anterior tindran prioritat en la renovació de l’abonament que podran recollir a partir del dimecres 18 de setembre, sempre que confirmin la renovació i les obres escollides amb antelació, per telèfon, trucant al 93 801 91 16 o per correu electrònic, al Punt de Difusió Cultural i Turística turisme@aj-igualada.net.

La recollida d’entrades i pagament dels abonaments reservats serà a partir del 18 de setembre i màxim fins al dia 5 d’octubre.

Venda d’entrades i abonaments al Punt de Difusió Cultural i Turística d’Igualada

La venda d’entrades general, serà a partir del diumenge 22 de setembre. Aquest servei no aplica cap taxa. Les entrades reservades per telèfon cal recollir-les a «El Punt» com a màxim un dia abans de l’espectacle.

Horari de venda d’entrades i atenció telefònica:

De dimarts a dijous de 18.30 a 20.30 h.
Divendres de 18 a 21 h.
Dissabtes d’11 a 14 i de 18 a 21 h.
Diumenges d’11 a 14 i de 18.30 a 20.30 h.
Festius laborables tancat.

C. Garcia Fosses, 2 (pl. de la Creu- c. Nou)
08700 IGUALADA – Tel. 93 801 91 16, turisme@aj-igualada.net

Taquilla del Teatre Municipal Ateneu

Passatge Vives, s/n 08700 IGUALADA
Aquesta taquilla només està operativa el mateix dia de la funció, una hora abans de l’inici de l’obra i per rigorós ordre d’arribada. Aquest servei no aplica cap taxa.

Les entrades per activitats realitzades per entitats al Teatre Municipal, caldrà que consulteu en cada cas.

Venda d’entrades online

www.teatremunicipalateneu.cat
A partir del dilluns 23 de setembre es poden adquirir les entrades per Internet a la nova plataforma online: Aquest nou servei NO aplica cap taxa per entrada i permet la venda d’abonaments.

Tipus de descomptes del Teatre Municipal l’Ateneu

Descomptes 20%

Majors de 65 anys
Jubilats
Pensionistes
Aturats
Carnet Jove
Joves menors de 26 anys
Carnet d’estudiant
Carnet d’alumne del CNL Montserrat i Voluntariat per la llengua
Carnet de família nombrosa i monoparental
Abonats del Teatre Municipal l’Ateneu
Carnet d’Amic del Teatre de l’Aurora
Carnet soci del TR3SC
Carnet de soci de l’Ateneu Igualadí
Carnet de soci d’Òmnium Cultural de l’Anoia
Subscriptors de la Veu de l’Anoia
Grups organitzats a partir de 10 persones

40% de descompte

Estudiants de batxillerat escènic dels IES d’Igualada.
Carnet d’estudiants d’ensenyaments artístics d’Igualada:
Escola i Conservatori
Municipal de Música

Escola Municipal d’Art Gaspar Camps
Escola Municipal de Teatre La Tarima

Fins als 25 a cinc

Durant la mateixa setmana de l’espectacle entrades a 5 € per a joves fins a 25 anys.

Fins als 25 a cinc és una campanya de promoció de les arts escèniques impulsada pel Departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, que vol afavorir l’accés a espectacles de la programació estable del Teatre Municipal l’Ateneu, destinades als joves fins a 25 anys.

Com funciona?

Durant el període de venda d’entrades de la programació estable, els joves, de fins a 25 anys, podran comprar les entrades anticipadament al preu bonificat de 5 € durant la mateixa setmana de la funció,  a la taquilla del c. Garcia Fossas, 2, o bé el mateix dia de la funció, una hora abans, a la taquilla del teatre, al passatge Vives, s/n, acreditant l’edat amb el DNI.

Promoció no vàlida per als espectacles que no siguin de programació pròpia: empreses externes, entitats, i excepcionalment en poden quedar exclosos altres espectacles i, en aquest cas, s’indicarà degudament.

Cada usuari pot comprar una única entrada per espectacle. Es podrà demanar el DNI a l’entrada del teatre. Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult responsable.

Un cop realitzat el pagament no es podran fer canvis ni cancel·lacions.

Aquests descomptes s’aplicaran als espectacles de la programació estable exceptuant aquells, la contractació dels quals estigui supeditada a l’ingrés per taquillatge.