Telèfon taquilla: 634 881 296

Normativa COVID-19

El Teatre Municipal Ateneu reassigna les butaques per als espectacles ajornats de la programació del primer trimestre.

A causa de la situació sanitària, en aquest segon semestre no hi haurà programació estable ni, per tant, venda d’abonaments

Igualada, 19 d’agost de 2020

El Teatre Municipal Ateneu anuncia que reprogramarà a la tardor els espectacles de la temporada anterior que van haver de ser ajornats i informa que, a causa de les mesures de seguretat adoptades per la prevenció de la pandèmia de Covid-19, caldrà modificar totes les assignacions de butaques que es van fer en la venda de les entrades.

Les persones que ja havien adquirit les localitats poden gestionar el canvi presencialment tots els dijous, d’11 a 13h i de 18 a 20h, durant tot el mes  d’octubre. També poden optar per dues opcions més. Així, el dia de la funció poden bescanviar l’entrada per la nova adjudicació, a partir de les 18h i fins a 15 minuts abans de l’inici de l’obra. O també poden enviar un correu electrònic a entrades@teatremunicipalateneu.local indicant el codi de l’entrada i especificant els membres de la unitat de convivència dels assistents a l’acte que es poden agrupar. Un cop enviada la informació, rebran la resposta amb les noves localitats assignades.

Lògicament, aquesta resituació afectarà la ubicació de les butaques assignades inicialment. Per aquest motiu, els espectadors que no estiguin d’acord amb el canvi, podran reclamar el retorn del preu de l’entrada, en el mateix horari, a la taquilla del Teatre Municipal Ateneu, situada al Passatge Vives s/n; la taquilla del Punt d’Informació Cultural i Turística no estarà operativa.

Espectacles ajornats:
Diumenge 25 d’octubre, 19:00h «Els ocells»
Diumenge 1 de Novembre, 19:00h «La dona del 600»
Diumenge 15 de novembre, 19:00h «La consagració de la primavera»
Diumenge 24 de gener 2021, 19:00h «Una història real»

Espectacle Suspès: «Misses Luteranes»

Mantenir sempre la distància de seguretat

Aforament limitat

És obligatori l’ús de la mascareta

Entrades i sortides diferenciades,
amb desinfecció en cada funció

Dispensadors de gel hidroalcohòlic

Pagament amb targeta i
on-line (Les entrades són nominals)